Ronde Van Leuven - randactiviteiten

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 30 augustus 2015 08u00 - 18u00
't Stichelke - KEIZERSTRAAT 1, 3360 LOVENJOEL
Tijdens de Ronde van Leuven is er in 't Stichelke ook weer een startplaats, maar je kan er ook steeds terecht om iets te drinken of te eten. ook wordt er gezorgd voor een streepje muziek : Little Chris is als "one man and his guitar" gewoon ras entertainment van de bovenste plan. Deze akoetische artiest neemt je mee in verschillende muzikale genres: van Bruce Springsteen tot Stray Cats!
Meer info over het muziek optreden :

Tussen 13u30 en 17u zijn er 3 sets van 45 minuten door Little Chris

 

Little Chris is als “one man and his guitar” gewoon rasentertainment van de bovenste plank, en heeft een stevige reputatie als studio- en livemuzikant. Hij speelde bij grote artiesten als Howlin’ Bill, Paul Michiels, Soulsister, Lightin’Guy die dankbaar gebruik maakte van zijn kwaliteiten als muzikant. Maar met zijn one-man optredens wordt hoofdzakelijk uit de ‘rockdoos’ gegraaid want als solo muzikant heeft Chris een divers repertoire van pop, rock tot zelfs hardrock.
Van deze akoestische artiest met een twist kun je dus alles verwachten en de songkeuze van Chris maakt dat het verschillende kanten op kan gaan: van Bruce Springsteen, Extreme, Kiss, Cindy Lauper naar Pink Floyd, David Bowie, Stray Cats, Queen, maar ook de succesmedley waarin ‘Suzy Q’ regelmatig terugkomt voert de stemming ten top !! Met deze bekende nummers zal menig bezoeker zijn/haar aanwezige zangtalent laten horen.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Lovenjoel
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten

  • 19 apr

    Trappisten en zo veel meer...

  • 12 mei

    Te voet of met de fiets naar Scherpenheuvel

  • 06 jun

    Initiatie eten