Activiteiten

Bekijk hier al onze activiteiten.
 • 16 aug

  Petanque

  Elke Woensdagavond van de zomermaanden Juli en Augustus organiseren de landelijke gilde Lovenjoel aan de kerk van Lovenjoel een petanque-avond. Je kan andere leden uitdagen in een spelletje petanque, ondertussen kunnen spelers en supporters de dorst laven tegen zeer voordelige prijzen. Iedereen (ook uw vrienden en buren) zijn welkom !!!!

  19:00 - 22:00
  Kerkplein Lovenjoel - LOVENJOEL
  Meer info
 • 26 aug

  Ronde Van Leuven

  Tijdens de Ronde van Leuven is er in 't Stichelke ook weer een startplaats, maar je kan er ook steeds terecht om iets te drinken of te eten. ook wordt er gezorgd voor een streepje muziek : Duck! Said The Donkey neemt zijn luisteraar mee op een nostalgische rit naar het verleden, met covers van klassiekers uit de jaren '60 en '70 (Rosetta, Black Betty, Girls Girls Girls?).

  08:00 - 19:00
  't Stichelke - LOVENJOEL
  Meer info
 • 27 aug

  Ronde van Leuven

  Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Lovenjoel, Kortrijk-Dutsel en Winksele. Je kan op elke startplaats kiezen tussen een tocht van ongeveer 50km of 20km. In Winksele vertrekt geen kleine ronde van 20km maar kan je wel een fotozoektocht van 8km doen, met de fiets of te voet!

  08:00 - 18:00
  Verschillende startplaatsen rondom Leuven - LEUVEN
  Meer info

Net gemist

zaterdag 22 juli 2017
zondag 18 juni 2017
zaterdag 1 oktober 2016